Zwangerschaps fotoshoot
Een grote passie van mij is het vastleggen van de zwangerschap. Het vastleggen van een herinnering van een heel bijzondere periode in je leven. Samen kijken we naar een stijl die precies bij jullie past. Hiervoor kunnen we gebruik maken van mijn fotostudio, maar dit kan uiteraard ook bij jullie thuis of buiten plaatsvinden. Afhankelijk van het weer en jullie voorkeuren.

Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor een zwangerschap shoot en zorg ervoor  dat je je op je gemak voelt.  Daarnaast heb je zo genoeg tijd om je meer op je gemak te voelen. Boek de shoot lang genoeg van tevoren. Dan weet je zeker dat jouw gewenste fotograaf nog beschikbaar is. De beste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen week 34 en 37. In deze weken is je buik op z’n mooist en de baby (meestal) nog niet ingedaald. Wil je de shoot eerder plannen, dan is dat zeker mogelijk. Hou er wel rekening mee dat je buik dan nog niet mooi rond is. Plan je de shoot later dan is het mogelijk dat je deze moet afzeggen omdat de baby te vroeg wordt geboren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een zwangerschap fotoshoot? Neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken en een datum te plannen.

Zwangerschapsfotosessie op locatie
Wil je een zwangerschapsfotosessie op locatie? Ik kom graag naar de locatie van jouw keuze in de omgeving van Stiens, Leeuwarden, Harlingen, Menaldum, Heerenveen, Dokkum en Franeker.

Bekijk hier het tarief voor een zwangerschap fotoshoot